5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Ratllador de 4 cares Oxo

Add to Wish List
27,95 €
Codi
5003984
 

Descripció

Aquest ratllador de Oxo té quatre superfícies o cares de ratllat perquè puguis obtenir diferents mides amb diferents ingredients. Està fet amb acer inoxidable i les seves vores esmolades duren més temps pel seu procés de fabricació.

Característiques

Funcionalitat

Els ratlladors Oxo inclouen quatre opcions de ratllat que va dels fins als més gruixuts. Fes servir les fulles mitjanes per formatge i verdures. Mentre que, per gingebre o nou moscada, les fulles fines funcionen molt bé. Amb l'àrea de tall, llesca cogombre, carbassó i molt més.

Disseny ergonòmic

El ratllador és lleuger i compacte, però el seu ús també és còmode i segur. La seva base antilliscant i el seu mànec faciliten l'adherència i tot amb les mans mullades i evita moviments que puguin lastimarte.

Material d'alta qualitat

L'acer inoxidable, proporciona gran durabilitat i tall a les fulles. Així mateix, no s'oxida ni corroeix amb facilitat i és molt fàcil de rentar manualment amb aigua sabonosa o al rentaplats automàtic.

Recipient col·lector

Aquest ratllador està dissenyat amb un recipient desmuntable a la base que serveix per recollir totes les ratllades que vagis fent. Oblida les tiretes en tota la taula i el sòl. Amb aquesta addició l'additament es torna imprescindible a la cuina.

Fàcil emmagatzematge

Per a guardar-lo i fer que ocupi menys espai, es pot posar el recipient col·lector dins el ratllador. Tindràs un additament compacte i accessible per al proper ús.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5003984
Color Plata
Marca OXO
Material Acer inoxidable