Tapones para botellas de vino y cava

Els taps us permetran gaudir del vi durant molt més temps sense perdre les seves propietats. A Culinarium comptem amb la millor varietat disponible

 

Back to tàper, fins el 40% de descompte
10
Set Descending Direction
View as Grid Llista

10 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

10 Items

per page

 

Taps per a vi i cava

No hi ha res pitjor que obrir una ampolla i descobrir com el suro es trenca a trossos. Amb aquests taps podràs tornar a tancar novament les teves ampolles de vi i cava. Gràcies a això les teves begudes mantindran totes les seves propietats intactes durant més temps ia més podràs emmagatzemar-les d'una forma còmoda i ràpida.

Taps per a ampolles de cava i xampany

El cava o el xampany està sempre associat a una celebració. Quan obrim una ampolla de cava o de xampany sempre és per fer un brindis, però què passa si no acabem l'ampolla? Doncs a Culinarium et portem els millors taps per a ampolles de cava i de xampany, perquè o es perdi el gas i puguis continuar brindant un altre dia.

Taps abocadors per a ampolles

Amb el tap vessador per ampolles podem ajustar la quantitat de líquid, ja sigui vi o qualsevol altra beguda, que volem que surti pel vessador, que s'ajusta a qualsevol ampolla estàndard, en tres posicions, a més té la posició de tancat per preservar les qualitats del vi.

Taps de goma cònics

Els taps de goma cònics ofereixen un bon tancament per a qualsevol tipus d´ampolla, són l´opció més senzilla per conversar qualsevol vi, cava o fins i tot cervesa en ampolla de vidre. A Culinarium et portem la millor selecció.

Abocadors o escanciadors de vi

Es tracta d'un petit dispositiu però molts el consideren com a imprescindible per servir vi, perquè sigui el més elegant possible, ja que impedeix que el vi es vessi i taqui l'ampolla i la taula, cosa que fa passar sovint.

Bombes de buit per a vi

Una bomba de buit és un dispositiu que expulsa l'aire de l'ampolla de vi i crea un buit al seu lloc. És un utensili que us serà molt útil per preservar el vi. Quan una ampolla de vi ha estat oberta, hi entra aire i comença l'oxidació.