Enfriadores de vino y fundas enfriadoras de botellas

Els refredadors són un complement útil i senzill de fer servir a l'hora de refredar el vi. A Culinarium hi ha disponible una àmplia gamma de qualitat
8
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page

 

L'enviador de vi que busques

Les refredadores són un complement de cuina molt útil, fàcil i senzill de fer servir i conservar a l'hora de preparar qualsevol tipus de beguda que necessiti estar a la millor temperatura per poder aprofitar-se del sabor al màxim. Se sol utilitzar en vins, ja que tenen la forma adaptada per arribar fins al coll de l'ampolla i cobrir completament la beguda

Hi ha refredadores de diversos tipus, però totes tenen el mateix objectiu, fer que el vi arribi a la temperatura òptima en pocs minuts. Oblida't de ficar el vi molt de temps abans de sopar a la nevera, o uns segons abans al congelador per aconseguir que estigui fred.

També pots prescindir de totes les glaçoneres que necessiten molt de gel per deixar reposar la beguda. Les refredadores de taula són més simples, senzilles i higièniques dutilitzar. La seva tela protegeix la beguda alhora que la refreda mentre permet que estigui completament dreta gràcies a la base que manté la beguda en una posició correcta sense caure.

Refredadors d'ampolla

A més, aquestes refredadores també permeten que l'ampolla es pugui agafar d'una manera còmoda, evitant taques de condensació a les mans oa les mateixes estovalles. La seva mida fa que cobreixin fins al coll de l'ampolla permetent que l'ampolla de vi se serveixi d'una manera còmoda i amb bona subjecció, evitant taques a la refredadora.

Les refredadores són un complement útil i pràctic i tenen diversos beneficis. Un és que són fàcils d'utilitzar. Normalment val tenir-les ficades al congelador, ja que amb prou feines ocupen espai.

D'altra banda quan no l'estigues utilitzant ni tinguis pensat donar-ne ús, també la pots guardar a qualsevol calaix o armari, ja que no requereix un manteniment específic quan estigui fora del fred.