5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Bol rodó Profile 16,8cm Churchill

Add to Wish List
5,45 €
Codi
2300019
 

Descripció

Aquesta vegada Churchill ens presenta el bowl rodó, molt pràctic. Ideal per servir un plat de sopa o altres plats. Té una capacitat d'un quart de litre, de manera que quedaràs satisfet sempre que omplis el plat.

Característica

És un producte eco-friendly

Aquest bowl és un producte desenvolupat per ser amigable amb el medi ambient. Això és així perquè es fabrica amb materials totalment sostenibles. També per la capacitat de ser reutilitzat indefinidament per l'usuari.

Tècnica especial

Com sempre, la marca Churchill ens ofereix un tractament de superfície únic fabricat amb la tècnica "Churchill súper vitrificat", que converteix els bols d'aquesta marca en articles únics, elegants i brillants.

Mida suficient

Aquest bowl rodó mesura 3 cm d'alt per 16,8 cm d'ample i té una capacitat d'un quart de litre (256 ml). Això és suficient per a garantir servir una ració amb la qual quedar ple.

Utilitza-ho al microones amb confiança

El bowl Churchill pot suportar l'ús al microones. Això el converteix en una eina imprescindible per a qualsevol que busqui el producte adequat per cuinar o solucions ràpides a la llar.

Un lustre de tranquil·litat gràcies a garantia

Amb la compra d'aquest bowl s'ofereix un marge contra els errors de fabricació i deformacions de fins a 5 anys. Amb total seguretat estem adquirint un bol de qualitat.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 2300019
Color Blanc
Marca CHURCHILL
Material Porcellana
Diàmetre 16cm