Recepta - Gelat de festucs amb xocolata i de iogurt amb cireres
GELATS DE FESTUCS AMB XOCOLATA I DE IOGURT AMB CIRERES
Descobreix aquestes dues receptes per preparar gelats a casa! A més et proposem un deliciós smoothie per aprofitar tots els ingredients.
GELAT DE FESTUCS AMB XOCOLATA
4 racions
Temps de preparació: 45 minuts
Dificultat: fàcil
Ingredients:
80g de festucs
65g d'anacards crus
180g de llet de coco
1 c.c. d'essència de vainilla
Xocolata negra
Opcional: hi pots afegir 1-2 c.s. de mel o un altre endolcidor al gust
Elaboració:
Remulla els anacards i festucs en un bol amb aigua calenta durant una nit, fins que estiguin tous.
Combina els anacards mullats i escorreguts, els festucs, la crema de coco i l’essència de vainilla a la batedora de got 2 en 1 Ninja. Barreja a baixa potència.
Passa-ho en un bol, afegeix el grapat de festucs i barreja.
Omple els motlles de gelats i congela durant 12 h.
Prepara la xocolata al bany maria per recobrir els gelats. Pots decorar-los amb trossets de festuc.
GELAT DE IOGURT I CIRERES
Ingredients:
200 g de iogurt grec natura
100 g de cireres (pes ja desossades)
1 c.s. de mel
Elaboració:
Afegeix el iogurt en un bol juntament amb la cullerada de mel. Barreja molt bé amb l'ajuda d'un batedor.
A continuació, desossa les cireres i talla-les a quarts. Afegeix-les al bol amb el iogurt i barreja.
Hora d'emplenar els motlles! Un cop afegida la barreja, introdueix els palets i fica’ls al congelador durant 12 h.
I per a aprofitar la fruita sobrant....
SMOOTHIE DE CIRERES, CIVADA I XIA
Ingredients per a 2 smoothies:
2/3 tasses de flocs de civada
1 c.s. de llavors de xia
2 tasses de cireres
1 plàtan
1 tassa de beguda vegetal de civada
1 c.c. de mel
Elaboració:
Comença desossant les cireres. Després, incorpora-les al got indivisual de la batedora 2en1 Ninja juntament amb la tassa de beguda vegetal de civada, els flocs de civada i la xia.
Barreja a baixa potència fins que quedi líquid.
Afegeix-hi el plàtan i la cullerada de mel. Torna a barrejar, ara a mitja potència, i a gaudir del teu smoothie!