5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Plat triangular 26,5 cm gris Stonecast Churchill

Add to Wish List
21,95 €
Codi
1004136
Producte esgotat

Descripció

El plat triangular Stonecast té unes dimensions de 26,5 cm i és perfecte per col·locar a les taules de qualsevol ocasió o reunió. Està fabricat per la marca Churchill i té la capacitat d'aportar color a qualsevol disseny de taula, gràcies al fet que compta amb un color gris, el disseny del plat li brinda un estil avantguardista i alhora elegant.

Característiques

  • Disseny elegant ia la moda
  • Posseeix un disseny icònic de gris plom amb notes en color negre atzabeja que ajuda a ressaltar el menjar que sigui col·locat als plats, a més, l'estructura triangular del plat brinda un disseny diferent que pot ser introduït com una novetat als sopars o dinars de treballs.

  • Rentat fàcil i sense gaire esforç
  • Gràcies que està elaborat en un material llis i resistent, és un tipus de argenteria que pot ser rentada sense problemes al rentaplats o pot ser rentat a mà amb abundant aigua i amb una solució sabonosa, no té relleu que pugui retenir menjar o restes d'aliments, per això és més fàcil la higienització del plat.

  • Material resistent i capacitat per a grans quantitats d'aliments
  • Els plats triangulars Stonecast tenen una mida de 26,5 cm que permet contenir grans porcions de menjar sense que es reflecteixi a primera vista, a més el material del que es compon pot resistir altes temperatures.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1004136
Color Gris
Marca CHURCHILL
Material Porcellana
Diàmetre 26cm