5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Plat pla

Plato llano elaborado con materiales de gran calidad, de ese modo aumenta exponencialmente su durabilidad. Además, la porcelana le da un toque elegante
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 51

Page
per page
 1. Regular Price 2,95 € Special Price 2,45 €
 2. Regular Price 4,45 € Special Price 3,45 €
 3. Regular Price 11,90 € Special Price 6,95 €
 4. Regular Price 9,95 € Special Price 8,45 €
 5. Regular Price 7,95 € Special Price 6,45 €
 6. Regular Price 8,95 € Special Price 6,95 €
 7. Regular Price 6,95 € Special Price 5,95 €
 8. Regular Price 5,95 € Special Price 4,45 €
 9. Regular Price 4,95 € Special Price 3,45 €
 10. Regular Price 6,45 € Special Price 5,45 €
 11. Regular Price 5,45 € Special Price 4,95 €
 12. Regular Price 4,95 € Special Price 4,45 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 51

Page
per page

Seure a dinar o sopar un bon àpat requereix comptar amb un bon plat pla que doni la possibilitat de fer-ho en condicions. Per això, ha de ser de bona qualitat i comptar amb característiques úniques i destacables que facin de la seva compra una mica prioritari. D'aquesta manera, aquest plat pla es converteix en una gran opció de compra tenint en compte que està elaborat amb materials d'alta qualitat que augmenten exponencialment la durabilitat en el temps.

Característiques

Aquest plat pla promet, i compleix amb la seva promesa, ser profundament resistent al dia a dia. El compromís i la qualitat a què sol tenir acostumat el públic la marca fabricant no fan més que donar suport a aquesta afirmació. D'aquesta manera, la compra es converteix en una inversió a llarg termini gràcies a la durabilitat increïble. Gràcies a això, el plat pot ser rentat a mà però també es pot introduir al rentaplats sense por que es trenqui.

Utilitzar aquest plat pla és tan senzill com fer servir qualsevol altre. El disseny no presenta cap dificultat en el seu ús. Això sí, la porcellana aconsegueix mantenir la temperatura de l'aliment, aconseguint així augmentar les condicions òptimes, sense traspassar-la a l'altre costat del plat i cremar les teves mans. El plat s'adapta a tu i les teves mans sense cap problema.

Visualment, l'ús de porcellana per elaborar aquests plats en fa una cosa molt estètica, formal, elegant i moderna. Per tant, es pot emmagatzemar en algun prestatge a simple vista de qualsevol que estigui a la cuina. Evidentment, guardar-los en qualsevol armari amb porta no farà malbé ni repercutirà negativament en el manteniment dels plats. A més, també dóna la possibilitat de fer-lo servir en els moments més formals i quotidians. Per tant, des d'un simple àpat fins a un feliç aniversari. Aquesta decisió només és teva.