5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Plat triangular 19 cm gris Stonecast Churchill

Add to Wish List
15,95 €
Codi
1004418
Producte esgotat

Descripció

Plat avantguardista que atorga un toc de color a qualsevol disseny de taula de tipus modern o clàssic, compta amb unes dimensions de 19 cm i està elaborat en un material resistent de color gris que permet un rentat molt més eficaç. És un producte elaborat per la marca Churchill, la qual és famosa per la seva argenteria i disseny de plats i utensilis.

Característiques

  • Fàcil de netejar, sense tant esforç
  • El material del qual es compon el plat és de tipus resistent i no posseeix relleus que emmagatzemen restes de menjars. La seva neteja resulta fàcil gràcies al fet que el material és llis, pot ser rentat sense problema al rentaplats i de la mateixa manera pot ser rentat sense problema a mà amb abundant aigua i una solució sabonosa de tipus neutre.

  • Mesures i característiques adequades per contenir grans quantitats de menjar
  • Compta amb una dimensió de 19 centímetres el que permet contenir grans porcions de menjar en ell, a més, els colors vibrants que posseeix li donen un toc a la taula i argenteria en general, ressaltant el menjar que s'hi col·loqui.

    /p>

  • Fàcil emmagatzematge
  • Les seves propietats i dimensions permeten guardar aquest tipus de plats a qualsevol lloc i espai de la rebost, malgrat la seva forma triangular. De la mateixa manera, té un mínim gruix que permet apilar-lo sobre altres plats sense risc en traslladar-lo d'un lloc a un altre.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1004418
Color Gris
Marca CHURCHILL
Material Porcellana
Diàmetre 19cm