5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Plat pla Mouchette 23cm Culinarium

Add to Wish List
4,95 €
Codi
1007601
 

Descripció

Aquest plat pla en colorbeixMouchette de Tunisie té la capacitat de convertir una reunió informal en alguna cosa molt més elegant. Els materials amb què està fabricat, la seva bellesa i el seu color són algunes de les seves característiques úniques.

Característiques

La carta de presentació de qualsevol taula en un dinar és la vaixella que s'utilitza. Si és una reunió important, es col·loca la bonica, i si és un sopar amb amics, se sol posar la més casual. Tot i així, és important afegir plats a la vaixella més formal. A continuació, es descriuran les característiques principals i més destacables d'aquest elegant plat:

  • Color
    Elbeixli ofereix un atractiu que altres colors més comuns (blanc, negre ...) no posseeixen a l'hora de seure al voltant de la taula. A més, no desentona amb cap color de fons i els contrastos li afavoreixen.
  • Elegància
    Un dinar amb una presentació polida, professional i organitzada sobre aquest plat veurà augmentat exponencialment el seu interès per part dels comensals. A el no ser una cosa quotidiana, atreu més.
  • Mida
    Si se sap organitzar correctament l'aliment, poques menjars s'han de presentar en plats més grans. 23 cm donen per a molt.
  • Resistència
    Està elaborat a partir de materials naturals i, per tant, és un plateco-friendly. La seva fabricació no contamina l'atmosfera.
  • Rentat
    No més complicacions a partir d'aquest moment, ja que pot rentar-se a mà o al rentaplats.

  • Informació tècnica

    Informació tècnica
    Codi 1007601
    Marca CULINARIUM
    Material Porcellana
    Diàmetre 23cm