5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Plat pla Côte Bleue 25 cm Culinarium

Add to Wish List
5,95 €
Codi
1009654
Producte esgotat

Descripció

El plat pla Côte Bleue de 25cm, exclusiu de la marca Culinarium, és una peça indispensable per al servei dels teus plats principals o segons plats. Perfectes pel dia a dia. A més, és apilable, per tant optimitzaràs l'espai.

Una exquisida opció per realçar els vostres àpats i sorprendre els vostres convidats amb una taula plena d'estil i distinció. Ja sigui per a una ocasió especial o per al dia a dia, Côte Bleue afegirà un toc actual i original a les vostres experiències gastronòmiques i als aperitius d'estiu.

Aquesta col·lecció ha estat meticulosament realitzada per experts artesans ceramistes, que a través de la tradicional i delicada tècnica d'esponjat han donat vida a exclusives peces amb caràcter únic, ja que cada peça pot presentar possibles variacions en els colors, motius i/o acabats. La imperfecció és la seva bellesa més exclusiva!

Totes les peces de Côte Bleue són aptes per al rentaplats, però, per a una millor preservació dels decorats, es recomana no abusar de l'ús del rentaplats, ja que de vegades les altes temperatures podrien desgastar el dibuix. Els articles de ceràmica són aptes per al microones, però si s'exposen a temperatures altes durant un temps prolongat, poden arribar a escalfar-se. Cal anar amb compte per no cremar-se en retirar les peces d'una font de calor. La ceràmica no és apta per al forn.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009654
Marca CULINARIUM
Material Ceràmica
Diàmetre 25cm