5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Plat pla Artisan 25 cm Culinarium

Add to Wish List
Regular Price 5,95 € Special Price 2,45 €
Codi
1009735
Producte esgotat

Descripció

El plat pla Artisan de 25cm, exclusiu de la marca Culinarium, és una peça indispensable per al servei dels teus plats principals o segons plats. Perfectes per al dia a dia. A més, és apilable, per tant optimitzaràs l'espai.

Una exquisida opció per realçar els vostres àpats i sorprendre els vostres convidats amb una taula plena d'estil i distinció. Ja sigui per a una ocasió especial o per al dia a dia, Artisan afegirà un toc actual i original a les vostres experiències gastronòmiques i als aperitius.

Aquesta col·lecció ret homenatge a l'essència de l'art mudèjar en combinar la tradició artística amb les tendències contemporànies. La base clàssica en blanc s'adorna amb exquisits patrons mudèjars en un enigmàtic to de verd.

Cada peça d'aquesta col·lecció és una obra mestra en si mateixa, que reflecteix un curós treball i atenció al detall que transmeten dedicació i passió. Aquestes peces aporten un toc dʻelegància a qualsevol ocasió.

Els nostres experts ceramistes han decorat artesanalment cada peça d'aquesta col·lecció mitjançant la tècnica de l'esponjat, atorgant-los un caràcter únic. La imperfecció es converteix en la seva bellesa més distintiva.

Totes les peces de Artisan són aptes per al rentaplats, però per a una millor preservació dels decorats, es recomana no abusar de l'ús del rentaplats, ja que de vegades les altes temperatures podrien desgastar el dibuix. Els articles de ceràmica són aptes per al microones, però si s'exposen a temperatures altes durant un temps prolongat, poden arribar a escalfar-se. Cal anar amb compte per no cremar-se en retirar les peces d'una font de calor. La ceràmica no és apta per al forn.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009735
Marca CULINARIUM
Material Ceràmica
Diàmetre 25cm