5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Plat fons degustació 24 cm gris Stonecast Churchill

Add to Wish List
20,95 €
Codi
1004616
 

Descripció

És un plat de color gris amb tocs de verd oliva que atorga un toc de color a la taula on es col·loqui, a més és de tipus fondo, cosa que permet col·locar grans quantitats de menjar. Està fabricat per la marca Churchill, experts en argenteria i dissenys avantguardistes.

Característiques

  • Disseny i estructura innovadora
  • El seu disseny i colors brinden un toc de color a la taula on es col·loqui, per la qual cosa és un producte perfecte per col·locar en sopars o dinars de tipus campestres, formals o de tardor. A més, l'estructura que el caracteritza permet contenir més aliments sense que sembli massa.

  • Fàcil de netejar, sense esforç
  • Està dissenyat en un material resistent que no permet l'emmagatzematge de microorganismes o l'absorció d'olors del menjar que se li col·loqui, és un plat resistent al rentaplats i addicionalment pot ser rentat a mà amb aigua i una solució sabonosa de tipus neutra. El material és llis, per la qual cosa no reté restes de menjars.

  • Les seves dimensions contenen grans quantitats de menjars
  • És un plat que compta amb una dimensió de 24 cm de diàmetre, a més, la seva estructura de plat fondo permet emmagatzemar grans quantitats de menjars i dissimular-la ja que visualment brinda la sensació de ser un plat de tipus pla. Els colors que posseeix atorga el color necessari en qualsevol ocasió.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1004616
Color Gris
Marca CHURCHILL
Material Porcellana
Diàmetre 24cm