Plat fons

Plato hondo elaborado con porcelana de altísima calidad. De ese modo, el fabricante promete una gran durabilidad a largo plazo, profundamente elegante

 

Back to tàper, fins el 40% de descompte
24
Set Descending Direction
View as Grid Llista

24 Items

per page
  1. Regular Price 5,95 € Special Price 4,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

24 Items

per page

A l'hora de seure a dinar o sopar una bona sopa o qualsevol altre plat de cullera, és important comptar amb un bon plat fondo que faci de l'aliment una cosa única i especial. Per això, ha d'estar elaborat amb materials d'alta qualitat i ha de ser estètic profundament. D'aquesta manera, fins i tot unes llenties es poden convertir en un plat increïble.

Característiques

Aquest plat no està dissenyat i el morat amb porcellana d'altíssima qualitat. D'aquesta manera, i gràcies al compromís i la qualitat de la marca fabricant, s'aconsegueix augmentar exponencialment la durabilitat del producte. Per tant, es converteix en una compra a llarg termini i una inversió en pocs mesos serà més que pagada.

Qualitat, el fabricant que es pot rentar tant a mà com al rentaplats sense endur-se cap ensurt desagradable. Tot i així, el que és recomanable és fer-ho a mà ja que s'asseguren uns resultats òptims.

La usabilitat és la mateixa de sempre, no suposa cap esforç perquè el puguis utilitzar des del primer moment. Tot i així, hi ha petites variacions i diferències que canviaran absolutament tot. La porcellana aconsegueix mantenir la calor a l'aliment sense cremar les mans el plat s'està transportant. Un altre dels avantatges és que és de la mida ideal per servir qualsevol tipus d'aliment, sigui quin sigui.

A nivell estètic, la porcellana és un material molt bonic, elegant, formal i modern. D'aquesta manera, encara que es pugui emmagatzemar a qualsevol armari o prestatgeria de la cuina, si es deixa a la vista no passa absolutament res ja que es dóna un toc molt original i elegant. Gràcies a això, es pot utilitzar en qualsevol moment de la quotidianitat de la llar o el mateix dia a dia, també pot ser una gran opció per treure en algun sopar o esdeveniment especial que es doni a la llar.