5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Plat coupe 21,7 cm taronja Stonecast Churchill

Add to Wish List
11,95 €
Codi
1004053
 

Descripció

Aquest plat coupe de color taronja de la marca Churchill té la capacitat de brindar-li un toc de color a qualsevol disseny de taula per a ocasions formals i informals, com reunions de treball o sopars en família. Posseeix unes mesures de 21,7 centímetres que brinden la capacitat de contenir grans quantitats de menjar.

Característiques

  • Posseeix un disseny versàtil i innovador que brinda color a la taula
  • Gràcies a el disseny i els colors que constitueixen el plat pot adaptar-se a qualsevol tipus d'estil pintoresc com dinars familiars o esdeveniments campestres. A més, posseeix un disseny en espiral que fa un efecte visual d'amplitud al plat i unes pintes en negre que fan un contrast equilibrat amb el matís taronja que compon la major part de la zona central de l'plat.

  • La neteja resulta ràpida i eficaç
  • El material no permet la proliferació de microorganismes i bacteris, resisteix el rentat al rentaplats i també pot ser higienitzat amb èxit a l'rentar-lo amb aigua i solució sabonosa.

  • Fàcil emmagatzematge
  • Tot i que el plat coupe posseeix una dimensió àmplia, pot ser emmagatzemat en qualsevol part del rebost gràcies a que no posseeix un gruix tan estorboso. A més pot ser traslladat amb facilitat gràcies a que pot ser apilat amb altres plats i no suposa un pes tan gran com per carregar-lo de manera individual.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1004053
Color Taronja
Marca CHURCHILL
Material Porcellana
Diàmetre 21cm