5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Estoig de vapor amb safata 3-4 persones Lekue

Add to Wish List
39,95 €
Codi
0504292
 

Descripció

Amb l'estoig de vapor amb safata, cuina al microones de forma saludable, saborosa i ràpida.

Aconseguiràs de manera senzilla i neta preparacions completes al vapor, en pocs minuts! Tot tipus de vegetals, peix, marisc... Perfecte per cuinar 3 o 4 racions!

Inclou una safata com a accessori per preparar aliments mitjançant una doble cocció, aromatitzar les preparacions, separar l'aliment del seu excés de suc, descongelar...

Per a una doble cocció: Fes servir la safata com a separador i cuina diferents preparacions alhora, a la part superior i inferior.

Per a una cocció aromatitzada: Col·loca la salsa, herbes, espècies... a la base de l'estoig de vapor, sota la safata. D'aquesta manera s'aromatitzen els aliments a la part superior.

Per descongelar o separar de l'excés de suc: Evita el contacte amb l'aigua de descongelació, conservació, cocció...

El disseny de les nanses de la safata permet col·locar-la i extreure la safata amb facilitat.

A l'estoig de vapor els aliments es cuinen amb el seu propi suc, de forma uniforme. El vapor d'aigua mateix ajuda que quedin tendres i sucosos. S'aconsegueix l'anomenat efecte “papillot”, que preserva el sabor natural dels ingredients i principals nutrients, com ara vitamines i minerals.

La cocció al microones té molts avantatges i característiques que simplifiquen el pas a pas a la cuina i afavoreixen una dieta saludable, equilibrada i lliure de greixos.

Està fet 100% de silicona platí dʻalta qualitat i lliure de plàstic. A més, la manipulació és fàcil i segura; i és un mètode de cocció més eficient energèticament.

Descobreix el teu millor aliat a la cuina i estalvia temps! Inclou taules de cocció i indicacions per aliments i idees de receptes.

Mesures: 275x210x80 mm

Material: 100% Silicona Platí

Temperatura: -60ºC / +220ºC

Capacitat: 1400 ml

Apte per a: Microones, forn, nevera, rentavaixelles


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0504292
Color Verd
Marca LEKUE
Material Silicona platinium
Capacitat 1,4 L