Raclettes i fondues

Ets fanàtic del formatge i de la xocolata? Doncs no et pots perdre els exquisits raclettes i fondues. Perfectes per als amants dels semidurs, se sol menjar també fos
8
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page

 

T'agrada el formatge? doncs llavors t'encantarà la raclette

Molts no ho saben, però quan parlem de raclette estem parlant d'un tipus de formatge que està especialment deliciós quan es fon, i també estem parlant d'un utensili de cuina que serveix per fondre formatge i gaudir-ho amb amics.

La raclette és un tipus de cuina que es va originar a Suïssa, allà durant els mesos d'hiverns, amics i família s'asseuen a taula i gaudeixen del formatge fos. Rialles, menjar realment saborós i satisfactori. Què més es pot demanar?

Amb quantes persones vols gaudir del teu raclette?

Encara que la raclette pugui semblar una cosa molt senzilla, més que una recepta de cuina és una cerimònia. Posa la teva raclette a la taula i acompanya-la de 4 o sis amics que també siguin amants del formatge i veuràs com les seves cares van canviant a mesura que vagin gaudint d'aquest gran menjar.

Gadir d'una fondue a casa

L'origen de la fondue no és francès, sinó suís. La fondue és una recepta tradicional Suïssa que va aparèixer com a resposta a les fredes temperatures que s'arriben a assolir en aquest país.

Fondue elèctrica, nutritiva i molt satisfactòria

Els cuiners suïssos van crear la fundue de formatge ja que eren ingredients molt calòrics i nutritius. Sens dubte, la fundue és un plat ideal per als amants del formatge.

Encara que l'origen de la recepta sigui suís, el nom sí que prové del francès, del verb “fondre” que significa “fondre”. Per tant, per poder preparar aquesta recepta l'objectiu que perseguirem és fondre els aliments i, així, gaudir-los en una temperatura molt calenta.