5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Raclette 4 persones Tristar

Add to Wish List
34,95 €
Codi
5005686
 

Descripció

La raclette Tristar RA-2745 és una placa de pedra, bonica i compacta. Amb aquesta raclette versàtil, podràs cuinar per a 4 persones alhora. Així gaudireu d'una vetllada agradable i de menjar deliciós!

La raclette Tristar compta amb una placa de pedra on podràs preparar plats saludables, ja que només necessites una petita quantitat d'oli o mantega. La placa de pedra té una superfície de 21 x 21 cm. A sota de la placa pots col·locar 4 paelles gurmet, que compten amb revestiment antiadherent. Gràcies a la forma quadrada de la raclette, tots els comensals podran arribar-hi a taula.

Aquesta raclette de Tristar ocupa poc espai gràcies a la seva mida compacte, per la qual cosa podràs portar-la allà on vagis. La raclette té una potència de 600 W i és adequada per a quatre persones. També és ideal per fer-la servir de càmping i gaudir d'un bon sopar en família.

La raclette Tristar inclou diverses funcions, per la qual cosa és molt pràctica dutilitzar. Compta amb nanses integrades que faciliten el transport i una base antilliscant que fa que es quedi al seu lloc. Podràs utilitzar-la fàcilment gràcies al botó d'encesa/apagada i podràs veure fàcilment si la raclette ha assolit la temperatura adequada.

Contingut de la caixa: Raclette Tristar, paelles gurmet (4 unitats), placa extraïble, manual.

Característiques:

  • Podràs guardar i transportar fàcilment la raclette gràcies a la seva mida compacta.
  • Podràs fer-la servir de càmping gràcies als seus 600 W de potència.
  • Inclou quatre paelles gurmet, per la qual cosa és adequada per a quatre persones.
  • Placa de pedra extraïble amb una superfície de 21 x 21 cm.
  • Molt fàcil de fer servir gràcies al botó d'encesa/apagada.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005686
Marca TRISTAR
Potència 600w