5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Set Duo Olla a pressió Active Pro 4+7 L Bra

Add to Wish List
Regular Price 129,00 € Special Price 99,00 €
Codi
5005085
 

Descripció

L'Olla a Pressió Active Pro proporciona una cocció eficient, de forma senzilla i en molt menys temps. La seva excel·lent qualitat, la simplicitat en el seu funcionament i la seva major seguretat converteixen la cocció a pressió en un procés fàcil, intuïtiu i ràpid.

Està fabricada en acer inoxidable 18/10 molt resistent al desgast, amb fons difusor de 5,8 mm de gruix per a un repartiment homogeni de la calor i és apta per a tot tipus de cuines, inclosa la inducció.

Disposa d´un disseny innovador amb dos nivells de cocció, dispositiu de despressurització i sistema de tancament lliscant amb obertura i tancament mitjançant encaixat de tapa i cos. Compte amb 3 sistemes de seguretat a pressió i 1 sistema de bloqueig d'obertura, complint amb la normativa CE.

Amb l'olla a pressió Active Pro cuinaràs infinitat de receptes de forma ràpida i molt saludable, conservant al màxim les vitamines i nutrients dels aliments, i reduint al mínim el temps d'elaboració. La cocció en olla de pressió permet guanyar molt més de la meitat del temps, per la qual cosa preparar qualsevol guisat és molt ràpid i eficient i suposa un important estalvi d'energia. Et permet cuinar de forma molt ràpida utilitzant la seva tapa, però a més és perfecta com a olla convencional per preparar, si així ho desitges, multitud de receptes de forma tradicional. Podràs elaborar deliciosos guisats en molt poc temps en qualsevol de les seves mides. Tant les verdures, com els llegums, arrossos o pasta estaran llestos molt ràpidament i amb uns resultats perfectes. Un estofat de vedella amb verdures, un pollastre farcit de pollastre i pernil, unes galtes de porc al vi negre o una fabada asturiana, resultaran molt saborosos cuinats a l'olla a pressió. A més de vins, cremes de llegums o purés de verdures, et permet preparar delicioses postres i dolços com flams, bescuits, pastissos de formatge, compota de pomes o melmelada amb les fruites de temporada. Una peça molt versàtil i indispensable amb què cuinar de forma segura, amb tots els beneficis i sense renunciar als sabors de sempre, suposa a més un estalvi de temps i energia molt important.

Característiques

  • Fabricació en acer inoxidable 18/10 amb gran resistència al desgast.
  • Fons difusor de 5,8 mm que aconsegueix la temperatura òptima ràpidament. Cobert en acer fèrric, cosa que fa apta tota mena de cuines, inclosa la inducció.
  • Nosa i mànec ergonòmic de baquelita termo resistent.
  • Dos nivells de cocció per cuinar a dues pressions.
  • Dispositiu de despressurització per a una desvaporització fàcil i segura.
  • Disposa de 4 sistemes de seguretat:
  • 3 sistemes de seguretat a pressió
  • 1 sistema de bloqueig d'obertura
  • Sistema de tancament lliscant, amb obertura i tancament mitjançant encaixat de tapa i cos.
  • Sortida de vapor vertical.
  • Cos apte per a rentaplats. La tapa s'ha de rentar a mà.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005085
Color Plata
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Acer inoxidable