5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Copa per a vi de policarbonat 78 cl Borgonya Stor

Add to Wish List
10,95 €
Codi
0501208
Producte esgotat

Descripció

És una copa feta de policarbonat de gran resistència i durabilitat. Està elaborada per Stor i el seu material és idoni per utilitzar a diferents espais, ja que proporciona confiança i un confort immediat. El seu disseny permet percebre finament les aromes i totes les propietats del vi.

Característiques

Elaborada amb policarbonat

Aquest material és molt ferm i està dotat de gran resistència davant de cops i danys causats per la intempèrie. És també rígid, cosa que afavoreix la seva durabilitat i, a més, es pot exposar a temperatures elevades sense deformar-se. És capaç d'acumular menys bacteris en comparació amb altres materials, cosa que assegura la salubritat del seu ús.

Major funcionalitat

Aquest tipus de copa posseeix múltiples usos en poder utilitzar-se en diferents llocs i ambients, des de piscines i balnearis fins a platges i bars. Per ser un material que no es trenca amb facilitat resulta completament segur per ser utilitzat on es vulgui.

Disseny versàtil i estilitzat

Tant el material com la forma de la copa la converteixen en l'utensili ideal a l'hora de servir el contingut escollit. La transparència i la brillantor de la copa la fan lluir elegant i sofisticada.

Fàcil i còmoda de netejar

Rentar la copa és senzill perquè es pot subjectar per la base i netejar-se amb prou aigua sabonosa.

Emmagatzematge senzill

La forma de la copa permet desar-la a qualsevol espai.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0501208
Marca STOR
Material Policarbonat
Capacitat 0,7 L