5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Copa per a aigua Vesuvi 23 cl Arcoroc

Add to Wish List
3,45 €
Codi
0913015
Producte esgotat

Descripció

Aquesta copa de vidre és altament resistent i duradora. Està fabricada per Arcoroc i et permetrà mantenir la qualitat i les propietats dels líquids, a més de quedar perfecta en qualsevol reunió. El seu disseny i la seva forma donen pas a l'elegància i el confort a l'instant.

Característiques

Fabricada a força de vidre tensionat

Aquest tipus de material, per les seves propietats, és sòlid i inoxidable. No es deforma amb facilitat, el que permet preservar el contingut de les begudes i les seves propietats. El vidre és, a més, un compost impermeable que manté les begudes intactes sense alterar-les. Es mostra sòlid davant cops i caigudes i les transformacions de temperatura no alteren el seu disseny.

Alta funcionalitat

Les copes de vidre són idònies per a quantitats petites i resulten una eina útil per apreciar el líquid amb precisió.

Disseny fi i delicat

El seu material proporciona un acabat transparent i incolor que afavoreix el consum de l'aigua. A més, la seva forma permet retenir millor els seus compostos i aixecar-la amb facilitat per percebre millor el besllum.

Fàcil i ràpida de rentar

Començar el procés de rentat subjectant la copa per la base. Amb una esponja suau i aigua sabonosa, netejar l'interior i l'exterior amb cura.

Resguard senzill

La seva forma permet guardar-la amb facilitat en qualsevol lloc. Igualment, pot emmagatzemar-se en qualsevol part de la cuina.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0913015
Marca ARCOROC
Material Vidre
Capacitat 0,2 L