5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cassola fundició 32cm baixa amb tapa Premiere Bra

Add to Wish List
Regular Price 62,95 € Special Price 52,95 €
Codi
1004472
 

Descripció

Cassola fundició 32cm baixa amb tapa Premiere

La cassola baixa Premiere uneix la qualitat de l'alumini fos antiadherent amb un disseny modern i segur. És una cassola robusta, amb un revestiment antiadherent Teflon Innovations lliure de PFOA.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

Inclou tapa de cristall amb pom termo resistent i dues anses de silicona en color vermell, que pots treure molt fàcilment per a poder introduir-la també en el forn.

Es tracta d'una cassola d'allò més versàtil: et permetrà fer tot tipus de receptes, des d'un risotto o un guisat al foc, a rostir carn de tota mena o peix al forn, i fins i tot elaborar receptes dolces delicioses. Resulta ideal tant per a cuinar plats senzills com uns cigrons amb xoriço, uns fideus a la cassola o un arròs de verdures, carn o peix, com per a preparar unes saboroses mandonguilles amb pèsols, pollastre amb allada, amb curri i arròs o amb la salsa que prefereixis. A més, la seva versatilitat la fa ideal perquè puguis cuinar la beixamel de les croquetes o el farciment dels canelons o la lasanya. Et sorprendrà el bé que queda qualsevol plat en el forn, des d'un senzill i ric pollastre amb patates, la teva carn rostida favorita, una galette de formatge i tomàquet o una quiche de verdures. És perfecta també per a enfornar un deliciós bescuit, rostir peres o pomes i fins i tot preparar un deliciós pastís tatin o un clafoutis de cireres. Gràcies al seu antiadherent, no s'enganxarà res i resulta molt fàcil i còmoda de netejar.
 

Característiques

  • Fabricada en alumini fos molt resistent a la deformació (5,5mm de gruix en la base).
  • Revestiment antiadherent Teflon Innovations 100% lliure de PFOA.
  • Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Cos apte per a forn fins a 220 °C (usar en el forn sense la tapa de cristall i les anses de silicona).

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1004472
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos
Diàmetre 32cm