5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cassola fundició 24cm alta amb tapa Premiere Bra

Add to Wish List
Regular Price 47,95 € Special Price 39,95 €
Codi
1004474
 

Descripció

Cassola fundició 24cm alta amb tapa Premiere

La cassola alta Premiere uneix la qualitat de l'alumini fos antiadherent amb el disseny modern. És una cassola robusta amb un revestiment antiadherent Teflon Innovations lliure de PFOA.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

Inclou tapa de cristall amb pom termo resistent i dues anses de silicona en color vermell.

Es tracta d'una cassola d'allò més versàtil, ja que et permetrà fer tot tipus de receptes, des d'un guisat al foc, a rostir la carn que prefereixis, verdures o preparar peix al forn, i fins i tot elaborar receptes dolces delicioses i alguns tipus de pa. Resulta ideal per a cuinar plats de cullera com un potatge de cigrons amb bacallà, unes patates guisades o els arrossos caldosos que més t'agradin: de verdures, carn, marisc o peix, controlant la cocció en tot moment gràcies a la seva tapa de cristall. Per la seva capacitat, són ideals per a guisar una caldereta de xai, una sarsuela de peix o un estofat de vedella o de pollastre. A més, la seva versatilitat la fa ideal perquè puguis preparar qualsevol plat en el forn, des d'un saborós pollastre amb patates o la teva carn rostida favorita. És perfecta també per a enfornar un deliciós bescuit, un pastís de formatge tipus "la Vinya", rostir peres o pomes i fins i tot preparar uns deliciosos pastissos de fruites. Gràcies al seu antiadherent, no s'enganxarà res i resulta molt fàcil i còmoda de netejar.



Característiques

Fabricada en alumini fos molt resistent a la deformació (5,5mm de gruix en la base).

Revestiment antiadherent Teflon Innovations 100% lliure de PFOA.

Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.

Cos apte per a forn fins a 220 °C (usar en el forn sense la tapa de cristall i les anses de silicona).
 


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1004474
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos
Diàmetre 24cm