5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cassola fang 8cm Breda

Add to Wish List
1,45 €
Codi
0808029
 

Descripció

Fes que els teus plats recuperin el gust de la tradició i nous sabors més exòtics amb la cassola de fang de Breda. Utensili clàssic de la cuina de tradició, dissenyat en fang per permetre durabilitat i conservar la temperatura i el sabor.

Característiques

  • Utilització a qualsevol tipus de cuina
    El fang de què està fabricada permet que puguis fer servir la cassola de fang tant en fogó com a forn. Això facilita que els teus menjars tinguin una cocció parella si cal.

  • Manté la calor i el sabor
    La cassola de fang, per la seva porositat, permet que els teus menjars es cuinin millor i més uniformement, sense perdre la humitat necessària, a més de mantenir tot el seu sabor.
  • No s'enganxen els aliments
    És una peça indiscutible de la cuina perquè manté el vapor necessari perquè els aliments no s'enganxin, un punt molt important tant per gust com per neteja.

  • Perfecta per cuinar a foc lent
    La cassola de fang és l'estri fonamental per cuinar qualsevol tipus de guisat o estofat, plats que necessiten d'una elaboració lenta i constant.

  • Cocció molt uniforme
    El material de què està fabricada aquesta cassola fa que la temperatura arribi a qualsevol punt de la mateixa, no només en aquelles zones en contacte més directe amb la calor o foc, sinó estenent uniformement per qualsevol punt de la mateixa.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0808029
Color Marró
Marca BREDA
Tipus de cuina Totes les cuines excepte inducció
Material Fang
Diàmetre 8cm