5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cassola baixa Efficient 32 cm Bra

Add to Wish List
Regular Price 99,95 € Special Price 66,95 €
Codi
0503082
Producte esgotat

Descripció

La cassola baixa Efficient de 32 cm amb tapa reuneix l'eficàcia i la qualitat per a un ús de cuina intensiva amb els millors resultats. És una cassola robusta i duradora gràcies al seu cos fabricat en alumini fos i a la qualitat del seu antiadherent Platinum Plus lliure de PFOA.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més, té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

Inclou dues nanses de silicona en color taronja per agafar la cassola amb comoditat.

És una cassola d'allò més versàtil, ja que et permetrà elaborar tota mena de receptes. I gràcies a la tapa de vidre, podràs controlar la cocció en tot moment, sense haver de destapar la cassola. Podràs preparar des d'un risotto o qualsevol guisat al foc, a rostir carn de tot tipus o peix al forn, i fins i tot receptes dolces delicioses. Resulta ideal i molt còmoda, tant per cuinar plats senzills com uns cigrons amb xoriço, uns fideus a la cassola o un arròs de verdures, carn o peix, com per preparar unes saboroses mandonguilles amb pèsols, pollastre a l'all, amb curri i arròs o amb la salsa que més t'agradi. A més, la seva versatilitat la fa ideal perquè puguis cuinar la beixamel de les croquetes o el farciment dels canelons o la lasanya. Et sorprendrà com de bé queda qualsevol plat al forn, des d'un senzill i ric pollastre amb patates, la teva carn rostida preferida, una galeta de formatge i tomàquet o una quiche de verdures. És perfecta també per enfornar un deliciós pa de pessic, rostir peres o pomes i fins i tot preparar un deliciosa pastís tatin o un clafoutis de cireres. Gràcies al seu antiadherent no s'enganxarà res, cosa que fa que la seva neteja resulti molt senzilla. Amb la cassola més popular de Bra, cuinar qualsevol plat és una experiència còmoda, senzilla i molt eficient.

Característiques

  • Fabricada en alumini fos extremadament resistent a la deformació (6mm de gruix a la base).
  • Revestiment antiadherent Tefló Platinum Plus d'alta qualitat i molt durador. 100% lliure de PFOA.
  • Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Inclou tapa de vidre.
  • Apta per al seu ús en forn fins a 220°C sense nanses i tapa.

Diàmetre superior: 32 cm

Diàmetre base: 25,6 cm

Alçada: 7,6 cm

Capacitat: 5 litres

Porcions: 7-8


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0503082
Color Negre
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos
Diàmetre 32cm
Capacitat 5 L