5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Wok Prior 28cm Bra

Add to Wish List
49,95 €
Codi
0207103
 

Descripció

El wok Prior és un wok ideal per al dia a dia a la cuina, representant un dels millors en relació qualitat-preu, unint la qualitat amb el disseny modern. És un wok robust fabricat en alumini fos amb un revestiment antiadherent Teflon Innovations lliure de PFOA.

És apte per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més, té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

El wok és ideal perquè puguis preparar receptes delicioses, cuinades gairebé sense greixos i en molt poc temps. El seu mag ergonòmic fa que cuinar-hi sigui molt còmode i senzill. És molt versàtil, ja que a més de ser perfecte per saltar i fregir els aliments, també pots estofar, bullir o coure al vapor. Amb el wok Prior podràs cuinar receptes molt saboroses i saludables, combinant arròs o fideus amb les teves verdures i carns preferides. Un wok de fideus amb verdures com el pebrot, la ceba, la pastanaga i el porro, amb una mica de salsa d'ostres en finalitzar la cocció, o un d'arròs amb pollastre o vedella i bolets variats, amb un lleuger toc de salsa de soja. És ideal per cuinar un deliciós plat de fideus de carbassó amb unes cuetes de gambes i una mica de fumet, empolvorant en finalitzar una culleradeta de pebre vermell. És perfecte per saltar qualsevol acompanyament amb què vulguem servir un plat principal, des d'unes flors de bròquil, unes pastanagues baby o uns cigrons amanits amb les teves espècies preferides. Cuinaràs les teves receptes de forma sana, ràpida i molt eficient, amb uns resultats plens de sabor i aroma.

Característiques

  • Fabricat en alumini fos molt resistent a la deformació (5,5mm de gruix a la base).
  • Revestiment antiadherent Tefló Innovations 100% lliure de PFOA.
  • Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Mang ergonòmic en color negre amb silicona de color verd per a una subjecció agradable i segura.
  • La mida de 28cm inclou una nansa a l'altre extrem del mànec amb un protector de silicona per poder agafar-lo amb més facilitat.

Diàmetre superior: 28 cm

Diàmetre base: 15 cm

Alçada: 12 cm


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0207103
Color Negre
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos
Diàmetre 28cm
Capacitat 4 L