5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Wok 30 cm Le creuset

Add to Wish List
Regular Price 204,00 € Special Price 184,00 €
Codi
5001697
Producte esgotat

Descripció

Aquesta paella wok clàssica amb laterals corbats és ideal per preparar des de plats de fideus fins a tempura o curri. Gràcies al nostre millor revestiment antiadherent fins ara, és fàcil d'usar, es neteja sense esforç i pots fer-la servir amb utensilis de metall. La nansa auxiliar d'acer inoxidable us permet aixecar-la fàcilment.

Complements ideals: aconsegueix noves cotes de sabor complementant els teus recipients amb les nostres tapes de vidre, que es venen per separat.

Es netegen fàcilment: els nostres recipients antiadherents eviten que el menjar s'enganxi, així que netejar-los no suposa un esforç.

El nostre millor revestiment antiadherent, testat, de confiança i amb garantia de per vida, és ara quatre vegades més fort. (Test realitzat per un laboratori independent sobre la resistència a l'abrasió creada per utensilis de metall).

Ultraresistents: la seva estructura reforçada per anoditzat permet la distribució i conducció eficients de la calor per cuinar de manera uniforme.

Duran més: els nostres recipients resisteixen l'abrasió i estan dissenyats per formar part de la teva cuina durant anys.

Cuina més sana: la nostra resistent superfície antiadherent lliure de PFOA suporta tota mena de coccions, fins i tot sense oli.

Els millors de la seva categoria: els nostres productes es fabriquen amb els millors materials en instal·lacions de tot el món per garantir la qualitat que esperes de Le Creuset.

Trieu la vostra placa de cocció: Adequat per a totes les plaques de cocció i per a ús en forns convencionals, el nostre utensili de cuina antiadherent resistent és segur fins a 260 °C o 220 °C (Gas Mark 7) amb una tapa de vidre resistent a la calor Le Creuset. No apte per a microones.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5001697
Color Negre
Marca LE CREUSET
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini forjat
Diàmetre 30cm