5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Termos per aliments Enjoy Efficient 800 g Bra

Add to Wish List
29,95 €
Codi
5004822
 

Descripció

El Termo per a aliments Enjoy Efficient de Bra és un recipient reutilitzable d'alta qualitat i disseny avantguardista. És ideal per portar el menjar de forma sostenible i gràcies a la doble paret d'acer inoxidable, manté els aliments freds o calents durant diverses hores.

El buit entre la doble paret d'acer inoxidable 18/10 augmenta la capacitat d'aïllament i redueix la pèrdua de calor, per això els aliments del seu interior es mantenen calents fins a 12 hores i els freds fins a 24 hores.

A la base disposa d'una estora antilliscant de silicona per a una major estabilitat i confort, que evita que el termo rellisqui en manejar-lo. El seu anell de silicona central facilita la subjecció en obrir i tancar el termos, assegurant i facilitant la seva subjecció.

El tap interior és de rosca i proporciona un tancament hermètic. Compte amb un botó de despressurització que garanteix una obertura segura.

La tapa exterior disposa d'una anella plegable que, com a nansa, facilita el transport del termo.

El Termo per a aliments Enjoy és un recipient reutilitzable i molt higiènic, ja que com que és d'acer inoxidable no absorbeix olors ni sabors, i és fàcil d'usar i de netejar. Com que és reutilitzable, el seu ús contribueix a evitar el consum d'ampolles d'un sol ús, reduint l'impacte ambiental negatiu.

Amb un disseny molt pràctic, el seu cos és de color negre (en pintura negra de resina fenòlica curada a 185°C) i els detalls són en el característic color taronja de la col·lecció Efficient.

El termo amb capacitat de 800 g inclou una cullera plegable que s'encaixa al tap interior de rosca, i dos contenidors addicionals per als aliments secs o cuinats. Els dos recipients estan dissenyats per portar-los juntament amb el termo, no són aptes per dipositar-los al seu interior.

El termo per a aliments és un recipient ideal per portar i mantenir el menjar calent allà on vagis. Una opció perfecta per al tàper de cada dia si menges a l'oficina, per a les excursions dels caps de setmana, per emportar-te el sopar del pícnic a la platja oa la muntanya o per quan et ve de gust menjar fora de casa sense preocupar-te pel menú, per haver d'escalfar-lo o per mantenir-lo fresc. És molt fàcil i còmode de transportar, gràcies a la seva anella de silicona com a nansa. I en estar fabricat en acer inoxidable, és molt higiènic i no absorbirà olors ni sabors, per la qual cosa és molt pràctic i una opció perfecta per menjar-hi directament, sense haver d'embrutar res més. I als termos de més capacitat, podràs acompanyar el menjar amb els guarniments que més t'agradin i que podràs portar als contenidors que vénen inclosos, juntament amb una cullera plegable.

Característiques

  • Termos reutilitzable per a aliments amb doble paret d'acer inoxidable 18/10.
  • Manté els aliments calents 12 hores i els freds 24 hores.
  • Cos exterior de color negre en pintura de resina fenòlica curada a 185°C.
  • Tap interior amb rosca per a un tancament estanc.
  • Sistema de despressurització incorporat al tap interior.
  • Anell i base de silicona per a una major estabilitat i una subjecció segura.
  • Nosa plegable de silicona a la tapa per al millor transport.
  • Cullera plegable i dos recipients addicionals per a aliments (només en els models de 800 i 1000 g).
  • Contenidors addicionals i cullera plegable de polipropilè.
  • Molt segur i higiènic.
  • Fàcil d'usar i netejar.
  • No apte per al rentaplats.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004822
Color Negre
Marca BRA
Capacitat 0,8 L