5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Filtros de té e infusión para taza

Podem trobar filtres de te de diferents preus i materials. Escollir-ne un dependrà de l'ús que se li vulgui donar i de la importància de la seva practicitat.
5
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page

 

Prendre el te ha esdevingut tot un ritual en si mateix. La seva preparació, els tipus que hi ha al mercat, la manera de servir-los... És tot un art, en què cada element utilitzat té la seva funció pròpia i significat. Els filtres de te no són una excepció. A continuació, detallem els que es venen, les característiques i quins són els més demandats pels consumidors.

Hi ha moltes classes de filtres de te. El més conegut és el filtre de paper. Es tracta d'un sobret que té una obertura, generalment a un lateral, per on s'introdueixen les fulles de te. Són un sol ús i recomanats per a persones que preparen el te de manera ràpida, per exemple, al lloc de treball. Aquest sobret s'introdueix a la tassa, amb aigua prèviament escalfada a una alta temperatura, i el te s'hi infusiona.

D'altra banda, hi ha filtres de tipus colador. Hi ha multitud d'opcions, en funció del material de fabricació i de la seva mida. Si ens fixem en les mesures, depèn de si és per a ús sempre al mateix recipient o si es vol per adaptar-se a diferents teteres o tasses. Pel que fa als materials, els més venuts són de PVC, encara que també n'hi ha d'acer inoxidable o ceràmica. L'elecció per un o altre dependrà del preu que vulguem gastar i de la durabilitat. Són els que millor qualitat proporcionen, ja que filtren molt bé, sense deixar cap tipus de residu i resulten força còmodes en l'ús continuat. Finalment, hi ha els filtres en forma de bola, que poden tenir una subjecció de pinça o de cadena. Són molt econòmics, coneguts per tothom i de fàcil utilització. Només cal pressionar la nansa o obrir el tancament per introduir els fulls de te.