5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Taula per tallar pa 40x30x2 cm Lacor

Add to Wish List
26,95 €
Codi
1600269
Producte esgotat

Descripció

La taula per tallar pa dissenyada per Lacor és un utensili de cuina que facilita un suport pla i estable al tall; a més, protegeix la taula i el tall del ganivet.

Característiques

Dissenyat per bambú altament resistent

Les fibres naturals del bambú són tan fortes que permeten desenvolupar productes amb fins a 5 vegades més resistència que el ciment. Se'l coneix com a acer vegetal i és de més durabilitat que gairebé qualsevol altre tipus de fusta.

Amb un sistema de canals

La taula de tall disposa de 8 canals horitzontals amb una sortida a la safata recollidora. D'aquesta manera, un cop fet el tall cauen les restes a la safata a través d'aquests canals.

Incorpora una safata arreplegats

En el seu disseny incorpora una safata que facilita la recol·lecció de les molles, igualment fabricada per mitjà de bambú. Així mateix, disposeu d'una ranura que facilita la separació de la safata de la taula de tall.

Mesures i pes

Les mesures, expressades en centímetres, són 40 de llarg, 30 d'amplada i 2 de gruix. El pes és d'1,4 kg.

Fàcil de rentar i desar

La seva neteja no requereix fer servir aigua ni sabó. Només cal passar un drap sec sobre la superfície de la taula, ja que les molles es dipositen a la safata. Resguardar de la llum directa del sol i de fonts de calor.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1600269
Marca LACOR INOX
Material Bambú