5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Tassa d'infusió Corduroy Versa

Add to Wish List
6,95 €
Codi
5003597
Producte esgotat

Descripció

Amb la tassa per infusió Corduroy de Versa podràs degustar les millors infusions gràcies a la seva qualitat de construcció, que inclou un útil filtre que evitarà que es barregin els pòsits amb la teva beguda.

  • Fabricada en porcellana

    La tassa està construïda íntegrament en porcellana de la millor qualitat que la fa resistent tant als cops com a les altes temperatures a les que poden arribar a estar les infusions.

  • Filtre de qualitat

    La tassa compta amb un filtre d'acer inoxidable que impedirà que els pòsits de les teves infusions arribin a barrejar-se amb la beguda, aconseguint un resultat perfecte que farà que puguis beure la infusió sense pensar en res més.

  • Compatible amb el rentaplats

    Podràs rentar la tassa sense problemes al rentaplats, fins i tot amb programes d'alta temperatura, per aconseguir desincrustar tota la brutícia sense problema. A l'hora de rentar-a mà, és recomanable fer-ho sense utilitzar productes químics.

  • Podràs la servir en un microones

    La porcellana és compatible amb els microones, de manera que podràs fer servir la tassa per escalfar qualsevol beguda que vulguis servir sense necessitat d'embrutar cap altre accessori de la cuina.

  • Disseny modern

    La tassa compta amb un modern disseny de petites ratlles de colors que formen línies verticals. Encaixarà a la perfecció amb qualsevol cuina o vaixella actual, ja que aquest estil mai passarà de moda.


  • Informació tècnica

    Informació tècnica
    Codi 5003597
    Marca VERSA
    Material Porcellana
    Capacitat 0,3 L