5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Tallador de galetes 10 cm Cor Stadter

Add to Wish List
3,45 €
Codi
5004178
Disponible en aquestes botigues


C/ Sant Joan Baptista la Salle, 28 Barcelona, Manresa, ES


C/ Llovera, 39 Tarragona, Reus, ES


Rambla, 120 Barcelona, Sabadell, ES


C/ Jacint Verdaguer, 13 Barcelona, Vic, ES


C/ León XIII, 10 Zaragoza, Zaragoza, ES


C/ Coso Alto, 37 Huesca, Huesca, ES


Rambla de Catalunya, 98 Barcelona, Barcelona, ES


Carrer de Sants, 188 Barcelona, Barcelona, ES

Detalls

Aquest tallador de galetes de la marca Stadter està considerat entre els grans. I no només per la seva grandària de 10 centímetres, sinó també per la seva fàcil ús, la seva gran versatilitat i el seu alt acompliment en l'elaboració de galetes.

Característiques

Tot en un

El tallador és ideal per usar-se quan es manegen masses de blat per galetes, de sucre, massapà, xocolata o gelatines. També pot utilitzar-se en massa per a pizzes, formatges, fruites i fins a la massilla amb la qual juguen els nens.

Material de qualitat

L'acer inoxidable és un material que no es fa malbé amb l'ús. És resistent, es renta fàcilment i no es deforma, trenca ni desarma. No s'oxida ni permet el desenvolupament de fongs. A més, és apte per a rentavaixelles.

Gran mida

Les figures resultants d'aquest tallador tindran la mida ideal per a la seva decoració. D'aquesta manera es pot escriure amb facilitat el nom dels festejats, la data o qualsevol altre motiu. La seva grandària també ajuda al seu maneig i neteja.

Tots en família

Fer galetes és una activitat que es pot compartir amb la família. El tall que permet fer talls precisos és insuficient per infligir una ferida a les seves manetes i la seva vora arrodonit és segur per pressionar.

Pràctics

La superfície llisa de l'tallador fa que la massa es desemmotllar fàcilment ràpidament i no quedin residus a les ribes. Queden galetes completes i simètriques.

Més informació
Més informació
Codi 5004178
Color Plata
Marca STADTER
Material Acer inoxidable
Ressenyes Trusted Shops