5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Tallador de galetes 10 cm Cor Stadter

Add to Wish List
3,45 €
Codi
5004178
Producte esgotat

Descripció

Aquest tallador de galetes de la marca Stadter està considerat entre els grans. I no només per la seva grandària de 10 centímetres, sinó també per la seva fàcil ús, la seva gran versatilitat i el seu alt acompliment en l'elaboració de galetes.

Característiques

Tot en un

El tallador és ideal per usar-se quan es manegen masses de blat per galetes, de sucre, massapà, xocolata o gelatines. També pot utilitzar-se en massa per a pizzes, formatges, fruites i fins a la massilla amb la qual juguen els nens.

Material de qualitat

L'acer inoxidable és un material que no es fa malbé amb l'ús. És resistent, es renta fàcilment i no es deforma, trenca ni desarma. No s'oxida ni permet el desenvolupament de fongs. A més, és apte per a rentavaixelles.

Gran mida

Les figures resultants d'aquest tallador tindran la mida ideal per a la seva decoració. D'aquesta manera es pot escriure amb facilitat el nom dels festejats, la data o qualsevol altre motiu. La seva grandària també ajuda al seu maneig i neteja.

Tots en família

Fer galetes és una activitat que es pot compartir amb la família. El tall que permet fer talls precisos és insuficient per infligir una ferida a les seves manetes i la seva vora arrodonit és segur per pressionar.

Pràctics

La superfície llisa de l'tallador fa que la massa es desemmotllar fàcilment ràpidament i no quedin residus a les ribes. Queden galetes completes i simètriques.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004178
Color Plata
Marca STADTER
Material Acer inoxidable