5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Sota plat daurat 33 cm Koopman

Add to Wish List
3,95 €
Codi
5004345
Producte esgotat

Descripció

És una placa baixa ideal per col·locar-la a les festes de decembrina. Es fa per Koopman i té una mida ideal per servir bones porcions de menjar. El material del qual es fabrica és de gran qualitat i té un disseny especial.

Característiques

  • Ús de la placa

Aquest amb un plat de color daurat és una manera senzilla i útil de complementar les taules de Nadal o les reunions especials, ja que és molt funcional i pràctic en el moment de servir aliments.

  • contingut

Es fabrica en polipropilè, amb una mesura de 33 cm de diàmetre. Té un acabat daurat esquerdat.

  • compatibilitat d'alta temperatura

Resistent a la calor de fins a 100 graus. Es recomana que no el renti al rentaplats ni als gols del microones. Podeu emmagatzemar-lo apilat amb altres plats a la prestatgeria de la cuina per donar-vos llarga vida.

  • decoratiu

es combina perfectament amb una gran varietat de camins de taula o estovalles. Té un color que destacarà el sopar de Nadal o les reunions especials. A més, a causa de la seva mida podeu col·locar bols de bona mida.

  • Protecció de mobles

Protegiu la vostra taula des dels plats calents i porteu un toc elegant al vostre menjador. També és útil com una base de vela de pilar gran, bol de Potpourri, etc. Es recomana netejar-lo amb un drap suau i humit. No utilitzeu netejadors abrasius. Podeu rentar-lo amb aigua i sabó.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004345
Color Or
Marca KOOPMAN
Diàmetre 33cm