5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Snack bag Fruit Colors coral Iris

Add to Wish List
9,95 €
Codi
5004084
Producte esgotat

Descripció

Aquesta bossa porta aliments Iris és ideal per guardar el menjar dins d'una bossa o una motxilla. Et resultarà molt útil per portar els snacks, menjar lleuger o entrepans a qualsevol lloc.

Característiques

  • Amb interior tèrmic per conservar la temperatura

Compte amb un revestiment en el seu interior de paper d'alumini gruixut, la qual cosa fa que la borsa estigui ben segellada i conservi la calor. Aguanta el menjar calent o fresca durant un llarg període de temps. Aquest folre d'alumini és apte per guardar verdures i fruites de manera segura.

  • Fàcil neteja

El seu material sintètic et permetrà una neteja molt senzilla sense esforços. N'hi haurà prou amb que passis un drap humit per la seva superfície de manera suau per retirar qualsevol rastre de brutícia.

  • Ús versàtil

Aquesta bossa de mà resulta molt pràctica per portar a tot arreu. Permet ser utilitzada dins d'un altre bossa o, directament, pot ser portada a la mà a qualsevol part com la feina, un campament, un pícnic, etc..

  • Fabricada amb material resistent d'alta qualitat

Aquest producte està dissenyat amb polièster termo insolat amb teixit interior d'alumini lliure de BPA. És impermeable i resistent al desgast.

  • Lleugera i petita, però amb gran capacitat

És completament plegable i molt plana per facilitar el seu emmagatzemage quan no la facis servir. Disposa d'una goma per ajustar a la mida desitjada en funció de el lloc ocupat pel contingut.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004084
Color Rosa
Marca IRIS
Material Polièster
Capacitat 1 L