5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Setrill 400 ml Lekue

Add to Wish List
Regular Price 19,95 € Special Price 14,95 €
Codi
5005319
Producte esgotat

Descripció

El setrill de 400 ml de la marca Lékué és una ampolla per a amaniments líquids com oli, vinagre o soja, pensada per utilitzar-la a cuina i també a taula. Gràcies al sistema regulador progressiu podràs controlar millor la quantitat de sortida de líquid segons les teves necessitats: ja sigui amanir una amanida, una torrada o fins i tot per fregir.

Controla la quantitat d'oli amb un simple gest mentre cuines! Inclina l'oliera per abocar-hi més quantitat o inclina-la lleugerament per a un raig més fi. D'aquesta manera podràs regular la quantitat que necessites de manera ràpida i intuïtiva, evitant passar-te.

Aquesta setrillera antigoteig de vidre és perfecta per cuinar i té una capacitat de 400ml per no haver d'omplir-la contínuament. El seu modern disseny també la converteix en un setrill molt versàtil per portar a taula.

Compta amb una tapa integrada per maximitzar la higiene sense renunciar a la practicitat d'un cuinat fàcil amb una sola mà. Obre la tapa amb un simple clic mentre cuines o remous amb l'altra mà.

Mesures: 8 cm de diàmetre i 17,5 cm d'alçada

Materials: recipient de vidre de borosilicat, tap de plàstic ABS amb 100% Silicona Platí i acer inoxidable

Temperatura: 4ºC / +80ºC


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005319
Marca LEKUE
Material Borosilicat
Diàmetre 8cm
Capacitat 0,4 L