5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Set de 3 peces d'alumini antiadherent Le creuset

Add to Wish List
Regular Price 354,00 € Special Price 319,00 €
Codi
5004901
Producte esgotat

Descripció

Revoluciona tu cocina con este juego de menaje antiadherente que incorpora un cazo vertedor de 16 cm, una sartén baja de 24 cm y una sartén alta de 26 cm. Totes les peces estan revestides amb el nostre millor antiadherent fins a la data i poden utilitzar-se en els fogones i el horno.

Es neteja fàcilment: els nostres destinataris antiadherents eviten que la menjar es pegui, així que netejar no supose un esforç.

Nuestro millor revestiment antiadherente, testat, de confiança i amb garantia de vida, és ara quatre vegades més fort. (Test realitzat per un laboratori independent sobre la resistència a l'abrasió creada per utensilis de metall).

Ultrarresistentes: la seva estructura reforçada per anoditzat permet la distribució i la conducció eficients de la calor per cuinar de manera uniforme.

Duran més: els nostres destinataris resisteixen l'abrasió i estan dissenyats per formar part de la teva cuina durant anys.

Cocina més sana: la nostra superfície resistent antiadherente lliure de PFOA suporta tota la classe de coccions, inclòs sense oli.

Los mejores de su categoría: nuestros productos es fabrican con los mejores materiales en instalaciones de todo el mundo para garantizar la calidad que espera de Le Creuset.

Elija la seva placa de cocció: Adecuat per a totes les plaques de cocció i per a l'ús en hornos convencionals, el nostre utensili de cuina antiadherente és segur fins a 260 °C o 220 °C (Gas Mark 7) amb una tapa de vidre resistent. al calor Le Creuset. No apto per a microondes.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004901
Color Negre
Marca LE CREUSET
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini forjat