5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Set de 3 hermètics Riera

Add to Wish List
Regular Price 19,95 € Special Price 15,95 €
Codi
5003909
Producte esgotat

Descripció

Aquest set de tres motlles hermètics de Cmp està compost d'un joc de refractaris fabricats amb borosilicat resistent a les altes temperatures i xoc tèrmics. Són ideals per emmagatzemar el menjar i mantenir-lo sense olors i sabors addicionals.

Característiques

Materials d'alta qualitat

Els tres refractaris estan elaborats amb borosilicat, un vidre fet principalment amb sílice i òxid de bor. Això els brinda gran resistència i durabilitat, tant a altes i baixes temperatures, com a impactes i ratllades.

Mides

El set ve amb tres mides diferents per adequar-se a les teves necessitats. El petit té una capacitat de 370 ml; el mitjà de 640 ml i el gran pot contenir fins a 1040 ml. Tots són transparents i vénen amb tapes per millorar la seva conservació.

Innocuïtat alimentària

Els aliments guardats i conservats en aquests motlles refractaris no afavoreixen la proliferació d'insectes per les seves tapes hermètiques i duren més dies a la nevera sense absorbir olors ni sabors.

Fàcil neteja

A aquests refractaris no se'ls s'adhereixen les olors i tot després d'estar en contacte amb menjars molt especiats. Es renten fàcilment amb aigua i sabó i escuma, o bé es poden col·locar al rentavaixelles.

Disseny compacte

La seva forma rectangular i plana permet apilar per al seu emmagatzematge, tant a la nevera com a l'armari de rebost. Amb ells és molt fàcil organitzar el teu rebost i cuina, a més de guardar més que només aliments.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5003909
Marca RIERA
Material Borosilicat