5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Safata rectangular Merry Tree 23x15 cm Culinarium

Add to Wish List
7,95 €
Codi
1009751
 

Descripció

La safata rectangular Merry Tree de 23x15 cm, exclusiu de la nostra marca Culinarium, és una peça indispensable i molt versàtil per al servei d´aperitius variats o pa. Perfectes per al dia a dia, A més, és apilable, per tant optimitzaràs l'espai.

Aquest disseny ha estat elaborat meticulosament per portar l'essència màgica del Nadal directament a taula. La ceràmica que fem servir en aquesta col·lecció no només és d'alta qualitat, sinó que és més resistent que un trineu en plena cursa!

La nostra tècnica de decoració d'esponjat afegeix un toc artesanal únic a cada peça, amb detalls suaus i textures delicades que fan que cadascuna sigui única. A més, aquestes creacions han estat fabricades utilitzant motlles, cosa que assegura una excepcional consistència en el disseny.

Ja sigui per donar vida a una taula de sopar nadalenca amb elegància, per infondre un toc festiu a qualsevol racó de la llar o per regalar als que aprecien la bellesa i alegria del Nadal, la Col·lecció Merry Christmas és una celebració de la tradició més nadalenca.

Aquesta safata és apta per al rentaplats, però per a una millor preservació dels decorats, es recomana no abusar de l'ús del rentaplats, ja que de vegades les altes temperatures podrien desgastar-ne el dibuix. Els articles de ceràmica són aptes per al microones, però si s'exposen a temperatures altes durant un temps prolongat, poden arribar a escalfar-se. Cal anar amb compte per no cremar-se en retirar les peces d'una font de calor. La ceràmica no és apta per al forn.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009751
Marca CULINARIUM