5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Safata glaçons Delfín Lekue

Add to Wish List
6,95 €
Codi
5004789
 

Descripció

La glaçonera amb tapa en forma de Dofí és el millor que va per combatre la calor. És important refrescar-se i hidratar-se. Fes-ho d'una forma divertida afegint glaçons de gel amb forma de dofí als teus refrescos. Un toc original a les teves begudes que sorprendrà els teus familiars i amics!

Aquesta glaçonera està fabricada en cautxú i gràcies a la seva gran flexibilitat podràs treure els glaçons d'una forma fàcil i ràpida. Pressionant sobre el motllo del glaçó de gel, sense esforç!

Inclou una tapa que evita que les olors dels aliments del congelador passin als glaçons de gel. També permet apilonar les glaçoneres i d'altres recipients, amb l'optimització de l'espai d'emmagatzematge. Podràs moure la glaçonera i col·locar-la als calaixos del congelador d'una forma estable, i evitaràs els vessaments d'aigua.

Transforma un moment quotidià i diverteix-te fins i tot amb els més petits de la casa. Aquestes glaçoneres amb tapa són perfectes per congelar glaçons d'aigua i refredar tota mena de begudes, tes freds i cafès amb gel. Per a un refresc saludable, pots preparar aigües aromatitzades amb fruita i incorporar glaçons amb trossos de fruita, fulles de menta, boletes de pebre o flors de camamilla. Aconseguiràs un toc de sabor i un efecte Uau!

Recomanacions d'ús:

Utilitzar aquesta glaçonera per fer glaçons de gel d'aigua. Així evitem la contaminació d'olors i possibles danys al material causats pels components àcids d'alguns aliments, com sucs de cítrics.

Cal rentar el producte abans del primer ús. Quan el rentis, respecta les temperatures màximes de +60 ºC i evita utilitzar fregalls o productes abrasius.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004789
Color Blau
Marca LEKUE
Material Silicona platinium