5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Safata glaçons amb tapa industrial Lekue

Add to Wish List
13,45 €
Codi
5004788
 

Descripció

La safata de glaçons amb tapa industrail és de mida extra gran que permet fer fins a 32 glaçons de gel amb forma quadrada. És una glaçonera tradicional perfecta per al dia a dia i també per a celebracions amb convidats. Glaçons de gel sempre disponibles al teu congelador No et quedis mai més sense gel!

Aquesta glaçonera està fabricada en cautxú i gràcies a la seva gran flexibilitat podràs treure els glaçons d'una manera fàcil i ràpida. Prement sobre el motlle del glaçó de gel, sense esforç!

Inclou una tapa que evita que les olors els aliments del congelador es transfereixin als glaçons de gel. També permet apilar les glaçoneres i altres recipients optimitzant lespai demmagatzematge. Podràs moure la glaçonera i col·locar-la als calaixos del congelador d'una forma estable, evitant fuites d'aigua. A més, inclou una base rígida per garantir la màxima estabilitat durant l'ompliment i el transport.

Recomanacions dús:

  • Utilitzeu aquesta glaçonera per fer glaçons de gel d'aigua. Així evitem la contaminació d'olors i possibles danys al material causats pels components àcids d'alguns aliments, com els sucs de cítrics.
  • Rentar el producte abans del primer ús. En el rentat, respectar les temperatures màximes de +60ºC evitant fer servir fregalls o productes abrasius.

Mesures: 34,2 x 18,7 x 4,4 cm


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004788
Marca LEKUE