5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Safata forn Efficient 41x29cm Bra

Add to Wish List
94,95 €
Codi
1001000
Producte esgotat

Descripció

La safata per a forn Efficient apta per a inducció és una font de 41x29 cm que reuneix l'eficàcia i la qualitat per a un ús de cuina intensiva amb els millors resultats. És una safata robusta i duradora gràcies al cos fabricat en alumini fos i la qualitat del seu antiadherent Platinum Plus lliure de PFOA.

És una safata polivalent, ja que a més de per al seu ús al forn és apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més, té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

La safata Efficient és perfecta tant per a les teves receptes de forn, com per cuinar fins i tot en inducció. La seva superfície és ideal per gratinar canelons, preparar una lasanya, cuinar i rostir tot tipus de carns amb la seva guarnició o un deliciós peix amb verdures. Et permet també coure coques salades, pizzes o una exquisida focaccia amb romaní i tomàquets cherris amb el seu rajolí d'oli d'oliva. I si prefereixes receptes dolces, tens una safata que és un motlle fantàstic per a un ric pa de pessic o un pastís de l'àvia. En ser apta per cuinar al foc, pots preparar les teves receptes sense problema usant-la com una perfecta planxa per cuinar peix, una font de verdures o bolets variats, gairebé sense oli, ja que no s'enganxa res. La seva pràctica tapa permet, a més, cuinar de forma més eficient, ja que ajuda a conservar la calor de la cocció i en ser de vidre et permet controlar el guisat sense necessitat d'aixecar-la. I és tan pràctica que, si et ve de gust donar un toc final al forn al que has cuinat al foc, no has de canviar de font, perquè hi pots enfornar directament només retirant la tapa. Una safata estupenda en què no s'enganxa res i que t'ajuda a cuinar de forma pràctica i eficient i gairebé sense embrutar.

Característiques

  • Fabricada en alumini fos extremadament resistent a la deformació (6mm de gruix a la base).
  • Revestiment antiadherent Tefló Platinum Plus d'alta qualitat i molt durador. 100% lliure de PFOA.
  • Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Apta per al seu ús en forn fins a 220°C sense nanses ni tapa.

Mida externa: 41x29 cm

Mida interna: 34,7x27 cm

Fons difusor: 20,5 cm

Alçada: 6,5 cm


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1001000
Color Negre
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos