5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

TORRADETES DE SANTA TERESA A LA FREGIDORA D'AIRE


Remojar el pan
Poner las rebanadas en la freidora
Bañar las rebanadas en chocolate
Presentar las torrijas en un plato
Icono personas

4 persones

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 10 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 10 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 10 llesques de pa
  • 1/2 litre de llet
  • 50 grams de sucre i canyella en pols
  • Essència de vainilla
  • Pell d'una llimona
  • 1 branca de canyella
  • 1 ou
  • Unes gotes d'oli

Preparació

  1. Escalfa en una cassola la llet amb la branca de canyella, la pell de la llimona i una goteta d'essència de vainilla.
  2. Quan comenci a bullir retira-ho del foc, tapa-ho i espera que temperi.
  3. Passat aquest temps passa-ho a una safata i deixa les llesques de pa en remull pels dos costats.
  4. En un recipient bat un ou i arrebossa les llesques a l'ou batut.
  5. Col·loca el motlle de paper o silicona per a fregidora d'aire a la cubeta i posa a dins les llesques de pa.
  6. Cuina les llesques durant 10 minuts a 200°C. A la meitat de la cocció doneu-los-hi la volta perquè quedin igual per ambdós costats.
  7. Per decorar, arrebossa les llesques de pa amb sucre i canyella (opcional).
  8. Fon xocolata al bany maria o al microones. Submergeix una part de la llesca a la xocolata. Afegeix-li per sobre unes maduixes tallades a trossets.

Consell

Perquè sigui més fàcil donar-li la volta a les llesques, ruixeu el motlle de la fregidora d’aire amb el polvoritzador d’oli.

Estris utilitzats