5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

TE MATXA


Et deixem el pas a pas de com preparar te matxa a casa. Has d'estar molt atent, ja que no és la preparació d'un te qualsevol, és un ritual i no t'has de saltar cap pas.

Icono personas

1 persona

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 5 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 10 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Elements indispensables

  • 100% te matxa
  • Bol de ceràmica
  • Batedor bambú chasen
  • Dosificador bambú chashku
  • Ser conscient de què és un ritual i pren el seu temps!

Preparació

  1. Escalfeu aigua a una temperatura de no més de 70-80ºC.
  2. Aboca una mica d'aigua al bol per escalfar-lo.
  3. Seguidament, remulla el chasen perquè obri les puntes, el que tenim a Culinarium és de 100 puntes per a dissoldre millor el te i que no quedin grumolls.
  4. Amb l’ajuda del chashku, afegeix una mica de te matxa (cada dosi del dosificador conté aprox. 1g de te matxa. Segons la intensitat del te que desitgis pots posar una o dues dosis).
  5. Amb el batedor de bambú chasen, bat enèrgicament en forma de ziga-zaga (o en forma de W) durant 30-40 segons o fins que s'hagi generat una capa d'escuma blanca.
  6. El teu te matxa ja està llest!
  7. Hi ha qui afegeix llet per suavitzar el sabor. És opcional.