5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

RATATOUILLE AMB SALSA DE CARBASSA


Icono personas

4 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 40 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 80 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 1 carbassó, albergínia i porro
  • 3 tomàquets pera
  • 2 tasses de caldo
  • 400g de carbassa
  • 80ml de llet de coco
  • Fulles d'alfàbrega
  • 1/4 c.c. de sal
  • 2 c.s. d’oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt

Preparació

  1. En una olla petita, salteja el porro amb una mica d’oli. Afegeix el caldo i la carbassa, pelada i trossejada.
  2. Cuina durant 15-20 minuts.
  3. Afegeix la llet de coco i tritura. Reserva.
  4. Renta les verdures i talla-les en rodanxes fines, amb l’ajuda d’una mandolina o amb un ganivet.
  5. Col·loca la salsa de la carbassa en el fons del motlle.
  6. Afegeix per damunt les verdures de manera alternada i en cercle: una rodanxa d’albergínia, una de carbassó i una altra de tomàquet. Repeteix fins a omplir el motlle.
  7. Amaneix amb una mica d’oli, sal i pebre. Pots afegir també herbes aromàtiques.
  8. Deixa cuinar a 170º durant 45-60 minuts. Pots cobrir el motlle perquè no es cremin les verdures.

Llest! Ja tens la teva ratatouille feta.