Renta el carabassó i talla l’extrem. A continuació, introdueix-lo al tallador d’espiral per a fer els espaguetis.
Escalfa el wok. Afegeix una culleradeta d’oli d’oliva i salteja el carabassó durant uns 3 minuts.
En un bol de mida mitjana, afegeix els canonges, el cogombre i el tomàquet tallat a daus, els raves tallats per la meitat, els espaguetis de carabassó i el salmó fumat.
Talla l’alvocat per la meitat, retira l’os i talla’l a tires. Després, afegeix-ho al costat dels altres ingredients.
Preparació de salsa de iogurt
Afegeix el iogurt en un bol petit.
Tallar mitja llimona i esprem-la per sobre. Tot seguit, incorpora una culleradeta de gingebre picat i 1 culleradeta d’all picat. Afegeix sal, pebre al gust i una culleradeta d’oli d’oliva verge extra. Remena-ho.
Incorpora la salsa de iogurt al mig del bol. Seguidament, ratlla mitja llimona sobre tots els ingredients.
Topping
Per potenciar el sabor afegeix el condiment d’alvocat de Just Spices.Li donarà un toc salat i cruixent!