5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

POK&WOKE... QUIN EMBOLIC!

Recepta exclusiva CookBox Salteja!


Icono personas

4 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 15 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 3 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

Base

  • 100g salmó fumat a daus
  • 1 carbassó
  • Canonges
  • 3/4 de cogombre pelat
  • 2 tomàquets
  • 1/2 alvocat
  • 3 raves

Salsa de iogurt

  • 1 iogurt natural
  • Suc de 1/2 llimona
  • Gengibre fres picat
  • 1 gra d’all picat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre

Topping

  • Condiment d’alvocat Just Spices

Preparació

Preparació de la base

  1. Renta el carabassó i talla l’extrem. A continuació, introdueix-lo al tallador d’espiral per a fer els espaguetis.
  2. Escalfa el wok. Afegeix una culleradeta d’oli d’oliva i salteja el carabassó durant uns 3 minuts.
  3. En un bol de mida mitjana, afegeix els canonges, el cogombre i el tomàquet tallat a daus, els raves tallats per la meitat, els espaguetis de carabassó i el salmó fumat.
  4. Talla l’alvocat per la meitat, retira l’os i talla’l a tires. Després, afegeix-ho al costat dels altres ingredients.

Preparació de salsa de iogurt

  1. Afegeix el iogurt en un bol petit.
  2. Tallar mitja llimona i esprem-la per sobre. Tot seguit, incorpora una culleradeta de gingebre picat i 1 culleradeta d’all picat. Afegeix sal, pebre al gust i una culleradeta d’oli d’oliva verge extra. Remena-ho.
  3. Incorpora la salsa de iogurt al mig del bol. Seguidament, ratlla mitja llimona sobre tots els ingredients.

Topping

Per potenciar el sabor afegeix el condiment d’alvocat de Just Spices.Li donarà un toc salat i cruixent!

Fet! Ja tens el teu Pok&Woke a punt. Bon viatge!