5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

NYOQUIS AMB SALSA DE PESTO


Icono personas

4 persones

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 10 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 5 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 500 grams de nyoquis
  • 1 manat d'alfàbrega fresca
  • 1 gra d'all
  • 50 grams de pinyons
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat (al gust)
  • Oli d'oliva
  • Sal

Preparació

  1. Cuina els nyoquis. Tens 2 opcions, els pots fregir per obtenir una textura cruixent o bullir-los en aigua.
  2. Tritura les fulles d'alfàbrega fresques, el gra d'all i els pinyons prèviament daurats lleugerament en una paella sense oli.
  3. Afegeix-hi també el formatge parmesà ratllat i un raig d'oli d'oliva.
  4. Tritura-ho tot bé fins aconseguir una salsa no massa densa.
  5. Afegeix els nyoquis cuits i escorreguts a la salsa i remena fins que els nyoquis estiguin coberts.
  6. Cobreix amb formatge parmesà o amb formatge dur vegà.