5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

MINI CHEESECAKES VEGANS DE TORU


Icono personas

2 persona

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 3 hores

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 15 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

Per a la base:

  • 140g d'avellana torrada
  • 40g de dàtil
  • 8g d'oli de coco

Per al farciment

  • 225g de tofu
  • 30g de eritritol (o un altre edulcorant o sucre)
  • 1,5 culleradetes de llevat nutricional
  • 110g d'anacard cru
  • 225g de llet de coco en llauna
  • 10g de maizena
  • 1/2 cullerada d'oli de coco
  • Unes gotes de vainilla
  • Mitja llimona

Preparació

  1. Afegeix els ingredients de la base en una batedora i tritura fins a obtenir una pasta sòlida.
  2. Talla paper vegetal de la grandària de la base del motlle.
  3. Introdueix la pasta sòlida en els motlles per a formar la base i amb una cullera pressiona fins que quedi uniforme.
  4. Deixa reposar al frigorífic mentre prepares el farciment.
  5. En la mateixa batedora, tritura els ingredients per al farciment.
  6. Quan estigui ben triturat, passa-ho a cuinar en un cassó a foc mitjà entre uns 4-5 min.
  7. Passat aquest temps, aboca la mescla als motlles i torna a posar-lo al frigorífic.
  8. Per a la cobertura, posa en un cassó els fruits del bosc amb un raig de xarop d'atzavara i suc de mitja llimona i sense deixar de remoure cuina-ho entre 5 i 10 min o fins a aconseguir una consistència tipus melmelada.
  9. A continuació, passa-ho a un bol i deixa'l temperar a temperatura ambient uns 15 min.
  10. Transcorregut aquest temps, aboca’l damunt dels cheesecakes i espera a que es refrigeri.

Consell

Recomanem començar un parell d'hores abans, posant en remull els anacards i els dàtils desossats. Posa'ls en un bol i aboca aigua fins a cobrir-los. Si vols alleugerir aquest procés pots utilitzar aigua bullent i tenir-los en remull 30 minuts.

Para que sea más fácil darle la vuelta a las rebanadas, rocía el molde de la freidora de aire con el pulverizador de aceite.

Receta cheesecake - Paso 1
Receta cheesecake - Paso 2
Receta cheesecake - Paso 3
Receta cheesecake - Paso 4

Estris utilitzats

Recomanem començar un parell d'hores abans, posant en remull els anacards i els dàtils desossats. Posa'ls en un bol i aboca aigua fins a cobrir-los. Si vols alleugerir aquest procés pots utilitzar aigua bullent i tenir-los en remull 30 minuts.