5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

GELAT DE MELÓ fet a la geladora Creami de Ninja


Icono personas

4 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 30 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

• 350 g de meló Cantalup

• 130 g de llet evaporada

• 30 g d'eritritol (o sucre)

• 1 c.c de cúrcuma en pols

Preparació

1. Comença tallant el meló a trossos petits, afegeix l'eritritol i una culleradeta de cúrcuma. A continuació, tritura

2. Munta la llet evaporada fins que adquireixi consistència. Després, afegeix la llet acabada de muntar al meló i integra bé amb una espàtula.

3. Congela la barreja durant 24 h.

4. Col·loca el recipient a la gelatera Ninja Creami i prem 'Gelado Light'. Torna a processar per aconseguir una textura més cremosa.

5. Omple la meitat del meló amb la barreja de gelat processada i… A punt!

 

Utensilis utilitzats