5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

GALETES CRUMBLE DE POMA


Icono personas

2-3 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 20-30 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 15-20 minuts

Icono dificultad

Dificultat: baixa

Ingredients galetes

  • 100g de farina d'espelta integral
  •  40g de flocs de civada
  • 40g de farina d'ametlla
  • 20g de eritritol + 30g de sucre panela (o 50g panela)
  • 65ml de beguda vegetal de civada
  • 40g d'oli de coco
  • 1 ou
  • 3/4 c.c de llevat en pols
  • Un polsim de sal
  • Una c.c del condiment Just Spices de carabassa (o 1/2 c.c de canyella en pols i 1/4 c.c de nou moscada)

 

Elaboració

  1. Mescla en un bol els ingredients secs excepte el sucre panela (farina d'espelta, flocs de civada, farina d'ametlla, eritritol, sucre, llevat, sal i espècies).
  2.  En un bol a part, mescla el rovell de l'ou amb el sucre panela. Agrega la beguda vegetal i l'oli de coco.
  3. Junta les dues mescles en un mateix bol.
  4. Bat la clara a punt de neu i agrega, amb moviments suaus, a la mescla anterior.
  5. Amb un motlle rodó, dóna forma a les galetes i fes un petit forat al centre de cadascuna per a poder-hi afegir el farciment de poma una vegada cuites.
  6. Cuina-les uns 15-20 min al forn a 175°C.

 

Ingredients farciment poma

  • 1 poma vermella
  • Suc de 1/2 llimona
  • 1 c.s d'oli de coco
  • 1/2 c.c canyella
  • Unes gotes d'essència de vainilla
  • 5 o 6 festucs

 

Elaboració

  1. Neteja la poma i trosseja-la.
  2. En una paella, cuina la poma juntament amb la resta d'ingredients durant 3-6 min.
  3. Afegeix a cada galeta una c.c del farciment de poma i decora-la amb festucs trossejats, li donaran un sabor molt original.




Utensilis utilitzats