Mesura els ingredients en una balança per a una millor precisió i posa la llet en un got mesurador.
Posa els ous en un bol, a continuació afegeix un pessic de sal, la llet i l’essència de vainilla.
Bat amb una batedora elèctrica fins que els ingredients quedin perfectament barrejats.
Preparació de les crepes
Escalfa la crepera. Després, pinzella la superfície amb una mica d’oli d’oliva.
Amb l’ajuda d’un got mesurador, agafa una petita quantitat de massa y cobreix la superfície de la crepera. Fes un moviment circular perquè la massa s’estengui de manera uniforme, ajuda’t amb un rasclet per a creps.
Deixa cuinar la crep fins que els costats comencin a aixecar-se i a posar-se dauradets. En aquest moment, gira-la amb l’ajuda d’una espàtula.
Deixa-la cuinar per l’altra banda, fins que estigui dauradeta.
Preparació dels saquets
Afegeix una culleradeta de crema de cacau al centre de cada crep.
Per muntar els saquets, ajuda’t d’un fil, cinta o corda i tanca’ls fent un llaç.
Empolvora cada saquet amb sucre llustre.
Vols fer-ho encara més divertit?
Amaga un detall secret comestible dins d’un dels saquets, a qui li toqui et deu un sopar! 😉