The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta - Cupcakes nadalencs de red velvet
CUPCAKES NADALENCS DE RED VELVET
Temps de preparació: 15 minuts
Temps de cocció: 20 minuts
Ingredients cupcakes
- 120g de farina d'espelta integral (o farina de civada)
- 30g de farina d'ametlla (ametlla mòlta)
- 60-70g d'eritritol
- 7-10g de llevat en pols
- 3 ous
- 1 iogurt natural
- 40g d'oli d'oliva (poden ser 20g d'oli de coco i 20g d'oli d'oliva més)
- 80-100g de remolatxa bullida
- Una c.c de colorant vermell
- Un c.s de beguda de civada (25-30g) o llet
- Un pessic de sal
Elaboració
- Ajunta els ingredients secs en un bol.
- En un altre bol, barreja el rovell d'ou amb la remolatxa, el iogurt, l'oli, el colorant i la beguda de civada. Tritura bé.
- Ajunta els ingredients secs amb la barreja anterior.
- Bat la clara a punt de neu i afegeix a la barreja anterior.
- Omple motlles per a cupcakes i cuina durant 10 min a 175ºC (cocció amunt i avall) i altres 10 min a 165ºC amb cocció només a baix.
- Cuina-les uns 15-20 min al forn a 175°C.
Ingredients de la cobertura
- 200g d'anacards (remullats durant la nit
- 140ml de beguda de civada
- 1 c.s d'oli de coco
- Un c.s de suc de llimona
- 7g d'oli de coco (opcional)
- 15g d’agave (o mel)
Elaboració
- Bat tots els ingredients per preparar el frosting i cobreix els cupcakes
- Decora'ls al gust amb les nostres figuretes de xocolata i sprinkles nadalencs.
Utensilis utilitzats