5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

CUPCAKES NADALENCS DE RED VELVET


Icono personas

4-5 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 15 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 20 minuts

Icono dificultad

Dificultat: baixa

Ingredients cupcakes

  • 120g de farina d'espelta integral (o farina de civada)
  • 30g de farina d'ametlla (ametlla mòlta)
  • 60-70g d'eritritol
  • 7-10g de llevat en pols
  • 3 ous
  • 1 iogurt natural
  • 40g d'oli d'oliva (poden ser 20g d'oli de coco i 20g d'oli d'oliva més)
  • 80-100g de remolatxa bullida
  • Una c.c de colorant vermell
  • Un c.s de beguda de civada (25-30g) o llet
  • Un pessic de sal

 

Elaboració

  1. Ajunta els ingredients secs en un bol.
  2. En un altre bol, barreja el rovell d'ou amb la remolatxa, el iogurt, l'oli, el colorant i la beguda de civada. Tritura bé.
  3. Ajunta els ingredients secs amb la barreja anterior.
  4. Bat la clara a punt de neu i afegeix a la barreja anterior.
  5. Omple motlles per a cupcakes i cuina durant 10 min a 175ºC (cocció amunt i avall) i altres 10 min a 165ºC amb cocció només a baix.
  6. Cuina-les uns 15-20 min al forn a 175°C.

 

Ingredients de la cobertura

  • 200g d'anacards (remullats durant la nit
  • 140ml de beguda de civada
  • 1 c.s d'oli de coco
  • Un c.s de suc de llimona
  • 7g d'oli de coco (opcional)
  • 15g d’agave (o mel)

 

Elaboració

  1. Bat tots els ingredients per preparar el frosting i cobreix els cupcakes
  2. Decora'ls al gust amb les nostres figuretes de xocolata i sprinkles nadalencs.




Utensilis utilitzats